Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 27 april 2015

Vila i frid, vackraste <3

Av Frida - 27 april 2015 11:29


Det finns hundar. Och så finns det hundar. Och så fanns det en Condor. Den snällaste varelsen som gud har skapat. Det fanns verkligen inget ont i dig. Du var vänligheten själv. 
Som Mari sa: "Jag har nog aldrig sett honom arg... Aldrig." Och jag tror henne.

Jag är så innerligt glad över att jag träffade dig bara några dagar innan du vandrade vidare. Du hade svarat så bra på medicineringen och var ditt glada, spralliga jag igen. Du kom trampandes i sidled med din viftande rumpa och ditt skrattande ansikte när vi möttes. Mitt hjärta slog volter! Älskade lille hund, det finns ingen som du... <3 

Du som aldrig varit sjuk en endaste dag i ditt liv. Sen tog borrelian dig i sitt grepp. Ett grepp som kom att vara för evigt...

Mitt hjärta brister när jag ser Mari tampas med sorgen efter dig. Det känns helt ofattbart att du är borta. Livet blir sig aldrig likt igen.

Du har lämnat ett stort tomrum efter dig. Ett tomrum som ingen kommer kunna fylla. 

Jag tittar ner i valplådan och beundrar dina sagolika barnbarn. En del av dig finns i alla de där små varelserna <3 Och det tackar jag min lyckliga stjärna för. 

Den dagen då ditt hjärta slutade slå, dog en del av mig. Nu kan du hänga med mamma Ambra och din älskade Böna i Nangijala där köttbulleträden blommar förevigt. 


Tack för att jag fick lära känna dig. Tack för alla roliga resor vi gjort tillsammans. Hjärtat är fullt av fina minnen. En vacker dag hoppas jag kunna titta tillbaka på dem utan tårar. Tack för allt. 


Mina tankar är hos Mari med familj. Hela tiden. 

Tills vi ses igen, hjärtat.  


Sov gott. 


 


 
ANNONS
 
emmelie

emmelie

27 april 2015 14:09

Vila i frid finaste! <3

http://www.rackarunge.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anki

27 april 2015 15:57

Otroligt vacker Styrkekramar om er 💔💔💔💔

 
Ingen bild

Dino med flock

27 april 2015 21:11

Sov gott finaste! <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Av Frida - 12 maj 2015 12:20

...har nu funnit sitt kall här i livet: att vårda sina småsyskon. Alltså.....Den där hunden är nåt alldeles, alldeles speciellt. Det har jag vetat hela tiden iofs, men jag förvånas gång på gång över hans godmodighet <3Dilla har släppt i resten av ...

Av Frida - 30 april 2015 12:22

..passar vi på att önska er alla en härlig valborg!              ...

Av Frida - 27 april 2015 11:08

...har de nu hunnit bli! Och som de växer.... Jag har aldrig haft valpar som äter som dessa! Jösses!!! Stackars mamma Dillas tuttar. Hon är som alltid en fantastisk mamma. Hon vill vara med dem heeeeela tiden. Ibland kliver hon ur lådan, ser sig om i...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Casa DeVeritas med Blogkeen
Följ Casa DeVeritas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se