Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 24 februari 2015

Planeringen av I-kullen...

Av Frida - 24 februari 2015 15:35

... är i full gång! Tänkte att det är dags att blåsa liv i bloggen då det är många som gillar att följa oss där. Den brukar vakna till liv när det nalkas valpar. Annars har jag dessvärre ingen tid över för att blogga, hur gärna jag än skulle vilja.
Nåväl, Dilla har nu varit i Nyköping och träffat den blivande fadern Viggo. Kärlek uppstod minsann  
Som alla mina tikar, så beter on sig som att hon är högdräktig direkt efter parning. Hon ligger upp-och-ner i soffan och formligen jäser. Jag minns hur hon såg ut sist veckan innan valpning... Jeesus!
Nu väntar långa veckor av väntan. Magkänslan är prima och dessa valpar tror jag kommer bli nåt alldeles extraordinärt!

De beräknas födas i början av vecka 17. Och det varmaste av TACK till Malin för lånet av Världens Bästa Viggo!


Här kommer lite bilder på charmtrollet Viggo! Enjoy!
 
                   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Av Frida - 12 maj 2015 12:20

...har nu funnit sitt kall här i livet: att vårda sina småsyskon. Alltså.....Den där hunden är nåt alldeles, alldeles speciellt. Det har jag vetat hela tiden iofs, men jag förvånas gång på gång över hans godmodighet <3Dilla har släppt i resten av ...

Av Frida - 30 april 2015 12:22

..passar vi på att önska er alla en härlig valborg!              ...

Av Frida - 27 april 2015 11:29


  Det finns hundar. Och så finns det hundar. Och så fanns det en Condor. Den snällaste varelsen som gud har skapat. Det fanns verkligen inget ont i dig. Du var vänligheten själv. Som Mari sa: "Jag har nog aldrig sett honom arg... Aldrig." Och jag t...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Casa DeVeritas med Blogkeen
Följ Casa DeVeritas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se