Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 12 juli 2014

Lägeranmälan!

Av Frida - 12 juli 2014 13:35

Nu, gott folk, är det dags att anmäla sig till höstens DeVeritas-läger!

När: torsdagen den 18/9 ses vi i Kloten under eftermiddagen och installerar oss i rummen. Kl 18:00 äter vi en smarrig välkomstmiddag! Vi tränar spår och uppletande varvat med lydnad för Världens Bästa Susy under fredagen och lördagen. Under söndag förmiddag packar vi ihop oss och lämnar stugorna och för dem som vill hinner man köra några träningspass innan hemfärd.  

Var: i natursköna Kloten mellan Ludvika & Skinnskatteberg.

Hur: anmälan görs via mail frida@dogland.se och anmälan är BINDANDE! Anmälan är komplett då lägeravgiften är betald. Betalningsuppgifter fås via mail.  OBS! Sista anmälan/betalningsdag 9 augusti! OBS!

Pris: 2150 kr för DeVeritas-ekipage
        2500 kr för utomstående

I lägerpriset ingår stughyra, alla måltider samt dryck (dock ej alkohol) slutstädning av stuga samt instruktörsarvode.

Det här är alltid årets höjdpukt för mig. Att få se mitt avelsresultat i arbete, få hänga med dem, pussa på dem. Att få hänga med alla härliga valpköpare. Här tankar jag energi och kärlek som räcker för ett helt år.
Såå.... Vilka kommer?  


                   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Av Frida - 12 maj 2015 12:20

...har nu funnit sitt kall här i livet: att vårda sina småsyskon. Alltså.....Den där hunden är nåt alldeles, alldeles speciellt. Det har jag vetat hela tiden iofs, men jag förvånas gång på gång över hans godmodighet <3Dilla har släppt i resten av ...

Av Frida - 30 april 2015 12:22

..passar vi på att önska er alla en härlig valborg!              ...

Av Frida - 27 april 2015 11:29


  Det finns hundar. Och så finns det hundar. Och så fanns det en Condor. Den snällaste varelsen som gud har skapat. Det fanns verkligen inget ont i dig. Du var vänligheten själv. Som Mari sa: "Jag har nog aldrig sett honom arg... Aldrig." Och jag t...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Casa DeVeritas med Blogkeen
Följ Casa DeVeritas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se