Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 6 april 2014

För åtta år sedan...

Av Frida - 6 april 2014 09:40

...såg de dagens ljus. C-barnen. Jag minns det som igår. De sprutade ut (ordagrant!) inom loppet av någon timma.
Det var den första kullen som föddes här i Casa DeVeritas. Jag kommer aldrig att glömma den morgonen...

När jag tänker tillbaka på åren som gått så fylls jag av tacksamhet och så mycket glädje. Även om jag hunnit med hur mycket som helst under dessa år, kan jag ändå inte undgå känslan av panik över att åtta år passerat i en rasande fart.
Det var ju igår som den där lilla tikvalpen valde ut mig. Som följde mig likt en skugga vart jag än gick. Hon var speciell från allra första stund. OCh det tog inte lång tid innan jag förstod att hon och jag was meant to be.
Den lilla vilda och extremt envisa valpen som gett mig både ett och trettiotre gråa hår. Den lilla valpen som växte upp till en vild och rolig unghund och dagligen bjöd sin matte på utmaningar och prövinigar.
Den vilda valpen som så småningom växte upp till en fantastisk hund i alla avseenden. En hund av rättvisa är hon, min lilla konstapla. Men så ofantligt snäll. Som hon fostrat alla dessa valpar under årens lopp. Både sina egna och andras. Hon har varit en del i en solid stomme i vår fyrbenta familj där hon med en mjuk, men samtidigt oerhört bestämd hand, lotsat ungtupparna rätt i deras utvecklingsfaser. Så även den tvåbente valpen...
Och så har hon varit en fantastisk mor till sina valpar. Sex barn har hon lämnat efter sig. Och de barnen går verkligen inte av för hackor.
Hon var liksom gjord för att vara mamma. På det där äkta viset. Jag är så in i bomben stolt över henne. Tänk att hon valde ut mig att dela sitt liv med!?

Så idag är det hennes åttonde födelsedag. Och jag törs knappt säga det, men hon mår bra. Vi förlorade ju både Ambra och Bibbi vid åtta års ålder, och jag hoppas och ber om att Cleo stannar hos oss länge, länge till.
Hon är inte gammal i mina ögon. Än. Jag har ju som sagt inte riktigt hängt med...
Jag vill njuta ännu mer av kärleken till denna fantastiska hund!

Min älskade, tokiga, vackra hund! Tack för allt du gett mig. Tack för allt du lärt mig. Tack för att du gjort mig till ett bättre jag. Utan dig är jag ingenting.

Så det största av grattis till Cleo och alla andra fina barn i C-kullen! Hoppas att ni firas med pompa och ståt idag. Och en extra varm tanke till Conny Jr som lämnade oss alldeles för tidigt. Mamma Ambra och pappa Eroz firar nog även de denna dag i himlen.

Massor av kramar från barndomshemmet!


             

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nilla

6 april 2014 10:27

Finaste mamma Cleo ❤️underbart vacker och klok. Bosse är en kopia av sin mamma och det är jag så stolt över ❤️❤️❤️

 
MLI och Olga

MLI och Olga

6 april 2014 10:44

Stort grattis till alla c-barnen men mitt största grattis går till finaste Cleo. En av mina favoriter <3

http://www.rackarunge.bloggplatsen.se

 
Zoozoo-friends

Zoozoo-friends

16 april 2014 11:00

Hej!

Tack för en bra blogg och vad kul med en liten tillbakablick! :)

Jag har ett förslag om en generös rabatt för dig och dina läsare! Maila mig om du är intresserad, friends@zoozoo.com :)

Varma hälsningar,
ZooZoo-Sarah

http://zoozoo.com

 
Anna

Anna

11 maj 2014 18:35

Åh, vad fint skrivet!

http://kompishundtraning.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Av Frida - 12 maj 2015 12:20

...har nu funnit sitt kall här i livet: att vårda sina småsyskon. Alltså.....Den där hunden är nåt alldeles, alldeles speciellt. Det har jag vetat hela tiden iofs, men jag förvånas gång på gång över hans godmodighet <3Dilla har släppt i resten av ...

Av Frida - 30 april 2015 12:22

..passar vi på att önska er alla en härlig valborg!              ...

Av Frida - 27 april 2015 11:29


  Det finns hundar. Och så finns det hundar. Och så fanns det en Condor. Den snällaste varelsen som gud har skapat. Det fanns verkligen inget ont i dig. Du var vänligheten själv. Som Mari sa: "Jag har nog aldrig sett honom arg... Aldrig." Och jag t...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Casa DeVeritas med Blogkeen
Följ Casa DeVeritas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se