Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 12 mars 2014

There are dogs, and then there are Stanos'...

Av Frida - 12 mars 2014 15:30

 

Min lilla vildvittra. Så vild. Så galet vild. Och så full av kärlek. 
Hon är minst sagt speciell, lilla Stanos. Hon är alltid längst fram. Mitt i smeten. Hon är där det händer liksom. 
Det går liksom inte att missa Stina... 
Men framför allt är hon så galet snäll. Så full av tillit och kärlek. 

Hon ÄR kärlek. 
Med sin ystra uppsyn, sina kloka ögon och sina katastrofalt fula öron, kan man inte annat än älska denna hund. 

Jag hade så hoppats på att Stina skulle få äran att föra Roxane/Ambra/Cleo-generna vidare, men som så mycket annat fick den drömmen förbli just det. En dröm. 
Igår gjorde vi en artroskopi i hennes bogled där man fann OCD (Osteochondros). Nu ligger hon här vid mina fötter, hög på Tradolan iförd en av morsans lila partytoppar. Looking like a million. 
Hemmet är barrikaderat likt Alcatraz och dagen har ägnats åt korta rastningar, sjukgymnastik och kylbehandlingar. 
Nu börjar en lång resa med rehab och jag är så innerligt tacksam för att jag har de möjligheterna jag har... 

Tack alla fina för era tankar <3

 

 
ANNONS
 
MLI och Olga

MLI och Olga

12 mars 2014 16:30

Hon är härlig. Lilla Stina. Ni kommer rocka skiten ur OCDn och vinna. Bygga upp en kropp utan smärta och Stina kommer få de bästa förutsättningarna hos dig och din fantastiska familj! <3 jag hejar på er, som du har hejat på oss!
Jag har inte umgåtts massor med Stina, men ändå finner jag många likheter med henne och Olga.
Två fantastiska själar! <3 kramen

http://www.rackarunge.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Caisas Mamsen

12 mars 2014 17:46

Så underbart du skriver även om inte allt är positivt så känns det som att det ändå inte är så hemskt. Bästa Frida var rädd om dig och dina härliga fyrfötter. Kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Av Frida - 12 maj 2015 12:20

...har nu funnit sitt kall här i livet: att vårda sina småsyskon. Alltså.....Den där hunden är nåt alldeles, alldeles speciellt. Det har jag vetat hela tiden iofs, men jag förvånas gång på gång över hans godmodighet <3Dilla har släppt i resten av ...

Av Frida - 30 april 2015 12:22

..passar vi på att önska er alla en härlig valborg!              ...

Av Frida - 27 april 2015 11:29


  Det finns hundar. Och så finns det hundar. Och så fanns det en Condor. Den snällaste varelsen som gud har skapat. Det fanns verkligen inget ont i dig. Du var vänligheten själv. Som Mari sa: "Jag har nog aldrig sett honom arg... Aldrig." Och jag t...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Casa DeVeritas med Blogkeen
Följ Casa DeVeritas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se