Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 3 juli 2013

Äntligen!!!!

Av Frida - 3 juli 2013 14:15

Äntligen har några fysiska tecken gett sig till känna gällande Dillas dräktighet. Nog för att hon själv direkt efter parning upplevde att hon var gravid, men nu vet även jag med säkerhet.... Iiiiihh va kul!!!!
Den blivande modern anser att hon numer inte "behöver" göra det som de andra gör (promenader mm) Hon anser sig inte behöva gåra något överhuvud taget. Så får det vara, om hon vill :) Hon försöker lura oss i familjen att det var minst flera månader sedan den sista måltiden serverades. Hon är m a o vääääldigt hungrig!
Annars ligger hon mest och pillar naveln och jäser i solen. Och på kvällarna kurar hon i soffan. Antingen med Jesper eller med katten... Så gulligt!
Cleo, som är skendräktig som bara den, har snott valplådan. Dilla går in där med jämna mellanrum för att konstatera att den är upptagen. Om Cleo inte ämnar lämna den inom kort, få vi nog snickra ihop en till  ;)
 
Så om allt nu går vägen så anländer småfolket förhoppningsvis i slutet av vecka 32. Can't wait!!!!

Lite annat har hänt sedan sist... Frasse har gjort sitt MH tillsammans med familjen Torving. Ett strålande MH drog han till med, gossebarnet! Tack för det, Torvings!

 


Brollan Bosse ställdes på årets SSU och fick SG i kkvalitet. Grattis Nilla!
 

Lilla Lima har varit ute och tävlat igen med matte Annika. Denna gången genomförde de ett anlagsprov i viltspår med godkänt resultat. Grattis Annika!
 

Jag har sagt det så många gånger, och jag kan säga det igen. Jag är så oerhört stolt över de hundar jag har fött upp och jag är minst lika stolt över alla ägare till dessa hundar. Med eller utan tävlingsmeriter. Att veta att hundarna är älskade för dem de är, betyder allt. Tack för allt ni gör för era hundar! Jag tror och hoppas att ni allesammas, var och en av er, redan vet detta. Men man kan aldrig säga det för många gånger. T A C K!

Snart är det som sagt dags för ett nytt gäng att se världens ljus, och med dem även dags att välkomna ett nytt gäng valpköpare till DeVeritasfamiljen. Det ser jag framemot!
Apropå valpar... Man kan liksom aldrig se sig mätt   

 
Dilla som valp.... Är nog bland det näpnaste jag sett.

Nu, dags att bada! So long!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 5 juni 2020 12:43

En kort reflektion att ta med sig denna fredag: Vi som konsumenter (läs:valpköpare) styr efterfrågan på valpar. Punkt.  Utan valpköpare som köper valp från mindre bra avelsmaterial, kommer inte den aveln att överleva. Enkelt. Under veckan som g...

Av Frida - 30 maj 2020 08:29


Då var det dags att börja blogga igen! Jag bubblar av frågor som konstant blir fler och fler och nya perspektiv växer fram.  Digging deep… Jag har nyss levererat min senaste kull, närmare bestämt den nionde i ordningen. Och för varje kull bli...

Av Frida - 16 maj 2020 16:44


... som behöver få komma ut! Vad är väl bättre då än att blåsa liv i den här gamla bloggen. Det finns så mycket som behöver sägas när det kommer till hur vi delar våra liv med djuren, men framför allt behöver jag skriva om avel... Stay tuned!    ...

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards