Casa DeVeritas

Alla inlägg under maj 2010

Av Frida - 6 maj 2010 16:43

... där Jeppson och jag haft en supermysig dag med Anneli och Chillan!

Vi for tidigt imorse då Eddie hade tid hos tandläkarn. Han har idag dragit ut en skadad mjölktand med infektion som följd... :(

Lille skrutten, han var så duktig! Världsvan som få...

Medan Eddan låg på operationsbordet, njöt vi andra i slottsparken av picknick i gröngräset. Chilli och Jeppe delade på J's kex. Hon är en fantastisk liten hund...Alldeles underbar med barn. Jeppe älskar henne!

Nu hoppas vi att Eddies lille mun läker som den ska och att snart är på benen igen och gör livet i Markströmska huset till vad det en gång var... :D Livat!


Nedan, en av mina absoluta favoritbilder på DeVeritas DiNozo aka Dino!

  

Av Frida - 5 maj 2010 19:55

... är en gåva utan dess like.

Att få dela mitt liv med dem är en lycka som inte går att beskriva med ord.

Walle som varit min vapendragare i snart 11 år. Ja, den 13 maj fyller han 11 år! Fattar ni hur stort det är!?! Den vackraste av själar. Min Wonka.

Å så den där lille människan som fyller två år på lördag. Hur gick det till? Vad hände? Jag minns det som igår då vi kom hem från BB och ställde ner bilbarnstolen till hundfamiljen för inspektion...

Den lille männskan är en speciell liten kille. Han har en empati som ingen annan. Han är vänligheten själv. Liksom sin mamma så älskar han djur. Våra hundar ser han som vilka jämlika som helst. Han delar allt med hundarna. Och han ger dem kärleksförklaringar som ger mamman tuppskinn på hela kroppen.

Härom dagen gick han fram till Walle som tog sin sedvanliga eftermiddagslur i soffan. Han böjde sig fram, pussade den gamle boxern mellan ögonen och säger: "Jag älskar dig, Walle"... Då stannade tiden för en kort sekund, och jag minns att jag tänkte: det här ögonblicket kommer jag att minnas resten av mitt liv...


    

Av Frida - 4 maj 2010 13:52

... har jag unnat mig de senaste veckorna. Och det är en riktigt lyx!

Egentligen borde det vara självklart, att ha tid till eftertanke, men så är inte alltid fallet... Det har inte varit det i mitt liv i alla fall. Målet är att det skall vara ett frekvent återkommande inslag i "the-life-of -Frida" från och med nu.

Tid att reflektera över sakers vara eller inte vara. Tid att uppskatta allt det man har i sitt liv... Relationer, familjemedlemmar, upplevelser och känslor.

Leva livet fullt ut...? Yesbox!


Och CleoClutt kniiiiper för allt vad tygen håller ;) *löpa löpa lööööööpa*


  

Världens vackraste Ambra

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards