Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Hemma igen....

Av Frida - 30 maj 2010 22:49

... efter några fantastiska dagar i Skåne.

På väg hem från jobbet idag funderade jag över hur jag skulle sammanfatta denna resa och jag skall erkänna att jag har lite svårt att sätta ord på känslorna.

Det var så mycket mer än "bara" en parningsresa.

Till att börja med överträffade herr Ghor mina förväntningar än en gång. Han är en fantastisk hund!!!! På alla sätt och vis...

Jag är så förbaskat kär i den gossen så Mr Shambala himself bör känna sig hotad på tronen av Fridas favvo-pojkar...

Fy bövelen vilken trevlig Ghor vi har träffat, jag och Cleo! Jag får ståpäls på hela kroppen när jag tänker på honom. Så genuint glad och positiv.

Och vacker som en dag... Jag har knäppt dryga 700 bilder så snart jag gått igenom dem så delar jag med mig ;)

Nåväl, Cleo och Ghor fick till kärlek och matte var nöjd. Mycket nöjd.

Dessutom fick jag chansen att pussas med Ghor-barnen som Sandra hade på kenneln... Jeesus vilka fina valpar!

Nu hoppas vi innerligt att det blir kärleksbarn i Casa DeVeritas till sensommaren! För dessa ungar kommer sannerligen att bli något extra... I can feel it!


Cleo och jag har haft en härlig road-trip! Vi åkte dit vi kände för att åka och vi har haft ena härliga naturupplevelser: vildsvin och fästingattacker *haha*


Vi passade på att göra Skåne då vi var nere. Ena dagen styrde vi Svarta Faran (läs: min bil) mot Lomma där det bjöds på en trevlig fika hos Andreas & Kalina och Ambra-sonen Cato! Åh vad det var roligt att träffa gullungen igen! Jaaa, såklart var det roligt att träffa de tvåbenta också... :) Tack för att vi fick komma, Andreas!

Nästa dag tog vi en sväng till Bromölla och besökte The House of Jinx, och även det var ett mycket kärt återseende! Där fick jag förmånen att pussas med både Allison och Aragorn... Kan det bli bättre!?! De är så lika varandra, syskonen A!

Tack för en supermysig fikastund, Catta och Jörgen!


Och ett stort tack till "tant Anna" *haha* som fick mig att öppna ögonen när jag letade hanhundar!;) Thank you darling!

Och ett minst lika stort tack till Helena som alltid, och då menar jag ALLTID, ställer upp och svarar på mina dumma frågor! Tack vännen, det är guld värt!


Och sist, men absolut inte minst, vilja rikta det allra största av TACK till min kära vän Patricia för den sköna sängen, den gudomliga maten, det mysiga upplivandet av de gamla minnena och ditt stora hjärta som välkomnade oss i ditt hem! TACK vännen!!! Pussa på dina bruna virvelvindar och hälsa Sancy att den morrande tanten numer är på betryggande avtsånd i hufvudstaden :)


Kroppen är trött efter ca 160 mil på vägarna de senaste dagarna. Väl hemkommen avslutade jag det hela med att åka direkt till jobbet och jobba ett dygn.

Men det gör inget. För själen är lycklig. Och då går allt...

Nu väntar sängen och snusa Jeppe-hår... Gud vad jag längtat efter den ungen!


So long:)


  

Cleo, mammas gryn!

 
ANNONS
 
Caisa & Cayenne

Caisa & Cayenne

30 maj 2010 23:28

Den där fästingattacken fick mig att tänka på en natt full av mardrömmar, vilken tur att du hjälpte mig med fina mms'bilder ;)

Jag och Kråkis skickar pussar till snusläpp-systern och hoppas på en hel hop söta krokodiler i slutet av sommaren.

KRAM

http://fyrfotingarna.se

 
Ingen bild

Marie-Louise Winroth

30 maj 2010 23:32

Kul att allt kändes rätt med Ghor. Nu håller jag tummarna för att det blir en lagom stor kull med valpar. Kramar från M-L & Sirrah

 
Ingen bild

Pernilla

31 maj 2010 06:52

Å vad kul att allt gick bra, nu håller vi tummar och tassar för valpar i sommar Kram

 
Ingen bild

Malin o Alba

31 maj 2010 08:10

Vad härlig resa du o C haft!! Lycka till nu till små Cluttar !!

 
mLi

mLi

31 maj 2010 10:59

Låter som ni haft en kalasresa! Gud va kul att han överträffade dina förväntningar än engång.
Håller tummarna för massa små huliganer!
Kram!

http://rackarunge.se

 
Tant Anna

Tant Anna

31 maj 2010 11:41

Hum....sitter framför datorn och försöker tyda vad som står....och TANT Anna kunde jag läsa med skarpa bokstäver.....tycker om dig oxå puss !!!

http://www.keeponix.se

 
MissC

MissC

31 maj 2010 19:01

Åååå... Låter supernajs!! Å lite avis (inte så lite) är jag på att du varit hos mysPatricia

http://misscsus.blogspot.com

 
Patricia, Moa & Sancy

Patricia, Moa & Sancy

1 juni 2010 13:12

Ååh tack själv Frida!! Såå skönt med lite stockholmsbesök här nere på landet ;)!! Hoppas verkligen att din resa till Skåneland bär frukt flera mini Cleosar till världen!! Ja Sancy undrar vart hon som hade den godaste pizza tog vägen?!? Hon 'pratade' samma språk som henne :D!
Sist men inte minst ett STOOORT GRATTIS på födelsedagen!! Synd att min tårta gjorde dig illamående bara hahahaha...
Ha det bäst och tusen tack för alla råd ;)

http://www.zipperbacks.se

 
Cathrine

Cathrine

3 juni 2010 09:58

Tack för besöket! Det var så härligt att äntligen ses igen och kul att träffa Cleo, vilken fin tjej! :)

Kram från södern

http://www.jinxhundcenter.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Av Frida - 12 maj 2015 12:20

...har nu funnit sitt kall här i livet: att vårda sina småsyskon. Alltså.....Den där hunden är nåt alldeles, alldeles speciellt. Det har jag vetat hela tiden iofs, men jag förvånas gång på gång över hans godmodighet <3Dilla har släppt i resten av ...

Av Frida - 30 april 2015 12:22

..passar vi på att önska er alla en härlig valborg!              ...

Av Frida - 27 april 2015 11:29


  Det finns hundar. Och så finns det hundar. Och så fanns det en Condor. Den snällaste varelsen som gud har skapat. Det fanns verkligen inget ont i dig. Du var vänligheten själv. Som Mari sa: "Jag har nog aldrig sett honom arg... Aldrig." Och jag t...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Casa DeVeritas med Blogkeen
Följ Casa DeVeritas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se