Casa DeVeritas

Alla inlägg under mars 2010

Av Frida - 10 mars 2010 15:41

Vi har två galenpannor i vår familj. Ja, nog kan resterande fyrfota individer hitta på bus de med. Men inte närmelsevis som dessa två.

Stundtals anar man små bulor i pannan på dem, i väntan på att hornen skall växa ut.... Piff & Puff, Ler & Långhalm, Humle & Dumle. Kärt barn har många namn, liksom dessa två.

Casa DeVeritas "partners in crime": Dilla Dårfink & Cleo Clutt!


        

Av Frida - 9 mars 2010 22:12

... DeVeritas Duke Dandelion aka Duke!

Matte Jessica har varit flitig med kameran i det vackra vädret, och vips får vi njuta av härliga bilder på Kungen av Bälinge.

Nu var det så längesen jag såg honom. Vi måste träffas så jag får pussa på fläskläpparna :)

Tack Jessica för alla fina bilder!


    

Av Frida - 8 mars 2010 14:02

...bestämt sig!

Hon har bestämt sig för vem som skall bli min kavaljer i vår.   

Han är tydligen något alldeles extra. Matte hävdar att han har gjort ett kalas fint MH och korning likaså. Hon har nyligen vart och klämt på honom och kom hem med ett sånt där fånigt flin på läpparna.... Hon var lyrisk.

Jaja, det är ändå upp till mig att slutligen avgöra om han duger.   


Snart uppdateras hemsidan, hälsar hon.


Vid tangenterna...

//Cleo Crusidull


  

Av Frida - 5 mars 2010 10:31

...önskar alla bloggläsare en riktigt trevlig helg!


            


Av Frida - 4 mars 2010 10:08

... och jag tror att ni kan lista ut varför. Hon ser ut som en kvinnlig Långben där hon älgar fram. Armar och ben åt alla håll. Och sina fladdriga läppar överallt...

Många strängar har hon på sin lyra, vår lilla Dill. Jag har aldrig tidigare träffat en hund som är så galen i snö. Så man kan lugnt konstatera att denna vinter var Dillens vinter.

Hon tappar öronen när hon är ute i trädgårn. Jag ropar mig blå ibland. Allt som oftast uteblir resultatet, dvs att Dilla kommer in...

Trots denna selektiva hörsel är hon en härlig hund. Hon är följsam som få och har en repertoar av lekar som skulle få grabbarna i Mora Träsk att blekna.

Men framför allt har hon ett hjärta av guld. Och hon är Jeppsons bästaste, bästaste kompis. Hon blir utklädd med snuttefiltar, hon bygger lego (läs: förstör det J har byggt) och apporterar allt som J lämnar efter sig där han far fram.

Ibland funderar jag kring omständigheterna som var då vi bestämde oss för att hon skulle stanna hos oss. Många var de som var spekulanter, meningen kändes riktigt rätt. Och nog finns det en mening med allt. Jag tror det.

Det är inte alltid en dans på rosor att ha fyra aktiva brukshundar, en pensionärshund och en liten son när alla skall ha sitt. Det kan jag skriva under på.

Timmarna är många som tillbringas i skogen och på lydnadsplan, men jag klagar inte. Det är få förunnat att kunna lägga så mycket tid på sin hobby.

Och så har jag världens bästa man, som ser till att allt detta blir möjligt.

Jag är en lyckans ost! :)


**** Ett stoooort TACK till Världens Bästa Caisa för den superfina ansiktslyftningen på bloggen!!! Du är bäst!****


                

Av Frida - 1 mars 2010 17:07

... är minsann sin mors son. Look for yourself!

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards