Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

D-kullens MH...

Av Frida - 14 september 2009 08:24

... är nu genomfört och det gjorde de bra! Det var riktigt roligt att se dem på banan!Skrattande

Alla är de glada, positiva och mycket sociala hundar med en sjuh*lvetes kamplust. (Testledaren får nog åka på spa en vecka eller två efter alla kamplekar denna helg.... Skäms)

Det roligaste av allt är att de visade upp sig precis så som jag känner dem. Det var verkligen D-barnen i egen hög person som röjde runt i skogen.


Jag är jättestolt över att vara uppfödare till det här gänget! Och jag är jättestolt över att ha er alla som valpköpare.


Att se er med hundarna på banan gjorde mig varm i hela kroppen. Ni jobbade på kanonbra och det var mycket tydligt att hundarna hade mycket stöd i er. Underbart att se!

Dagens största skratt kan vi tacka Berit för, när hon avreagerade på spökena...  Slår man upp ordet "bullefnatt" i ordlistan så gestaltas det var en rottweiler som rejsade i skogen så lingonen yrde!Kyss Så nu kan alla D-barn stoltsera med "känd mental status" förutom Berit som tilldeltas "ökänd mental status" (mattes egna beskrivning...Flört)


Så ett stort grattis till er alla för väl genomförda MH:n och ett jättetack för att ni kom och gjorde denna dag möjlig!

Och ett GIGANTISKT TACK till beskrivare Lorentz, testledare Vicky, figgarna Hasse, Elin, Anneli och Camilla för all hjälp! Och tack så klart till Världens Bästa Mari som filmat allt. Utan er hade vi inte kunnat genomföra detta MH.


Och så skickar vi ett grattis till alla i Devarox D-kull som numer kan stoltsera med känd mentalstatus de med... Grattis Åsa och alla valpköpare!


Kram från en mycket stolt Urmamma Glad


PS Bilder kommer så fort jag får en liiite längre stund framför datorn... Hav tålamod!

 
 
Dukes matte

Dukes matte

14 september 2009 10:31

Tusen tack för att ni anordnade ett så bra mh du och Åsa! Vi hade skitroligt och det var så kul att se alla!

Grattis själv till din godkända lilla Dilla :)

Kram!!!

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Maria

14 september 2009 14:16

stort JÄTTE GRATTIS
härligt att höra

 
Ingen bild

Sabine ,De Veritas Di Nozo

14 september 2009 15:44

Tack alla ni som jobbade med att få vårt MH tillstånd och Grattis alla till godkända MH vovvar!!!!
Mvh Sabine

 
Farmor Åsa

Farmor Åsa

14 september 2009 20:30

GRATTIS till alla urballa D-are som tog sig igenom banan med glans igår!!!!!! Det var fantastiskt kul att få se dem alla, och visst bjöds det på en himla massa skratt :-) Och inte är de några segproppar kunde vi konstatera... Berit var ju galen och rolig, jag kiknade av skratt och hon showade ännu mer när hon fick med sig hela publiken.

Vilken tur Condor hade som fick en så bra tik som mamma till sina första valpar! Både jag och Mari är väldigt stolta över hela kullen :-)

JÄTTEGRATTIS till er alla från oss!
Kram

http://www.devarox.bloggagratis.se

 
Gisela

Gisela

15 september 2009 08:04

Tack för grattisarna !!!!! Så himla gött =)
Grattis får vi säga här också till ett helt gäng med genomförda MH:noch godkända MT:n, va härligt ! Dom är fina C:arna & D:arna, fortsatt lycka till både valpköpare och du världens gulligaste Frida!!

Kram från oss i Västerås

http://www.arosbygdens.com

 
Karolina

Karolina

15 september 2009 11:06

Tusen tack för en kanonhelg! Fantastiskt roligt att kolla MT hela lördagen och sen världens drag på MH-banan på söndagen! D-kidsen är inte bara skitsnygga de har ös också! Speciellt vissa...:-) På tal om just Berit så gick jag precis upp där hon legat ensam en stund. Vi har numera ett ganska stort hål i hallväggen och en hund med murbruk runt käften och en bit tapet i truten. Tur att hallen ska renoveras annars hade hon blivit en varm och go fäll till Love att ha i vagnen.
Stor kram och grattis till alla fina resultat! Det är du väl värd min vän!

http://www.kynologia.bloggagratis.se

 
Emma,Christian och hundarna

Emma,Christian och hundarna

15 september 2009 17:09

STORT GRATTIS till alla fina MT och MH resultat!!!!!!!!
Jag kände igen Conny så mycket i alla fina D-barn. Fullt ös medvetslös!
TACK för en toppen helg!
kram

http://connyochdoris.bloggagratis.se

 
Caisa & Cayenne

Caisa & Cayenne

16 september 2009 13:44

Grattis!!! Första DeVeritas-kullen, och vilken kull sen (shit). Jag skulle kunna ta med mer än en hem ;)

Grattis också till mamma-Ambra som fött fram en sån underbar skock med C-barn. Kan tänka mig hur mallig hon är efter lördagen. Grattis till mig själv, såklart, som har världens bästa Kråkunge ;)

Stor Kram till VBF

http://fyrfotingarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 5 juni 2020 12:43

En kort reflektion att ta med sig denna fredag: Vi som konsumenter (läs:valpköpare) styr efterfrågan på valpar. Punkt.  Utan valpköpare som köper valp från mindre bra avelsmaterial, kommer inte den aveln att överleva. Enkelt. Under veckan som g...

Av Frida - 30 maj 2020 08:29


Då var det dags att börja blogga igen! Jag bubblar av frågor som konstant blir fler och fler och nya perspektiv växer fram.  Digging deep… Jag har nyss levererat min senaste kull, närmare bestämt den nionde i ordningen. Och för varje kull bli...

Av Frida - 16 maj 2020 16:44


... som behöver få komma ut! Vad är väl bättre då än att blåsa liv i den här gamla bloggen. Det finns så mycket som behöver sägas när det kommer till hur vi delar våra liv med djuren, men framför allt behöver jag skriva om avel... Stay tuned!    ...

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards