Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2009

Idag hade jag äran....

Av Frida - 13 augusti 2009 22:24

... att få träffa böderna D igen :-)

Sabine och Jessica kom förbi och vi utställningstränade litegrann.

Jag vill ge en stor eloge till er båda för det enorma arbete ni lägger ner på gossarna! Mitt i den värsta könsmognaden med allt vad det innebär så var killarna helcoola med varandra. Riktigt roligt att se!

Mellan utställningsträning och hysteriskt jagande av liten tvåbening så hann jag knäppa några bilder på sötnosarna... Håll till godo!

De första på Duken och de senare två på Dino :-)

 
ANNONS
 
Dukes matte

Dukes matte

14 augusti 2009 10:58

Haha!!! Han är ju superfin på första bilden men på andra ser han ju inte klok ut min lilla knäppis :)

Stort tack för besöket! Nyttigt, lärorikt och roligt och ja - grabbarna var otroliga!

Kramar från oss!!!

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sabine/Dino

14 augusti 2009 12:05

Tack för igår!!!
Det var trevligt att äntligen få massor av rottis pussar det har jag längtat efter!!! Mamma Beanie är one of a kind! Jag förstår varför jag inte kunde vänta med valp till den här sommaren vilket ju var meningen när jag sökte runt föra sommaren, det sa ju bara klick både med Beanie och dej.....öööö ja du fattar va jag menar jag har inte ångrat en sekund trots en ibland hormonstinn hanne i kopplet det har du balanserat upp med ditt aldrig sinande stöd och engagemang ja jag har sagt det förr men du kan få höra det igen det är du värd! JA nu till gårdagens träning mmm ja vi är nöjda och ser mycket fram emot nästa träning då vi hoppas få träffa systrarna sisters i "ringen".Ja killarna skötte sig bra men det har de gjort ett tag den jag var mest impad av i går var underbara Jeppe med sitt sätt att vara och sitt nya inlärda ord "månen" hihi såååååå söt!
Kram Sabine

 
Caisa och faster-Cayenne

Caisa och faster-Cayenne

14 augusti 2009 22:00

VILKA KILLAR!!!
Jag vill bara pussa på de, Cayenne vill säkert bita de i en fläskläpp (eller jucka på de :S)

Kram från oss

http://fyrfotingarna.se

 
Ingen bild

Anneli & Chilli

15 augusti 2009 08:20

Sabine & Jessica!

Tro mig jag vet exakt hur det kan vara. Håret är i perioder markant tunnare och man är trött utav bara den. Så får man en stor blöt puss, hon/han gör precis som man tänkt sig och plötsligt så känns allt bara så BRA.

Jag vet att ni jobbar på som bara den och att det ger resultat. Killarna ser "uber" fina ut och tänk vilka härliga grabbar som trots värsta könsmognaden klarar av att träna tillsammans. Ni gör ett toppenjobb tjejjer.

Kramar i massor
Anneli & Chilli

 
Ingen bild

Åsa

15 augusti 2009 10:27

Men shit vad lika de är!!! Man kan ju faktiskt nästan inte skilja dem åt... Underbart fina båda två alltså!!

Stor kram från farmor Åsa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Av Frida - 12 maj 2015 12:20

...har nu funnit sitt kall här i livet: att vårda sina småsyskon. Alltså.....Den där hunden är nåt alldeles, alldeles speciellt. Det har jag vetat hela tiden iofs, men jag förvånas gång på gång över hans godmodighet <3Dilla har släppt i resten av ...

Av Frida - 30 april 2015 12:22

..passar vi på att önska er alla en härlig valborg!              ...

Av Frida - 27 april 2015 11:29


  Det finns hundar. Och så finns det hundar. Och så fanns det en Condor. Den snällaste varelsen som gud har skapat. Det fanns verkligen inget ont i dig. Du var vänligheten själv. Som Mari sa: "Jag har nog aldrig sett honom arg... Aldrig." Och jag t...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Casa DeVeritas med Blogkeen
Följ Casa DeVeritas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se