Casa DeVeritas

Alla inlägg under juli 2009

Av Frida - 4 juli 2009 18:49

Jag har precis fått ett samtal från Emma med Conny JR: De har lyckats med bedriften att bli uppflyttade till högre klass sök idag!!!!!!

Det ska vara en Conny för att fixa det i en värme som denna :-)

Dessutom stoltserar ekipaget med en 10-10 i söket och således dagens bästa sök-poäng! Och klassvinst!

Imponerad är bara förnamnet.... Ni kommer att nå stjärnorna, du och Conny! Och lite till...


****GRATTIS EMMA!!!!!!****  Fy f*n vad stolt jag är över er! Nu ska jag lipa vidare....


Kramar i massor från barndomshemmet!

Av Frida - 4 juli 2009 10:23

Äntligen!!! Herregud vad man har gjort sig beroende av datorn... Nu är den lagad och den har fått flytta upp ovanpå skrivbordet:-) Förhoppningsvis når inte Jeppes långa armar dit på ett tag :-)


Jag vill passa på att tacka för alla gratulationer till D-barnens röntgenresultat! Tack allesammans! Det gläder mig oerhört att ni vill dela vår glädje!

Jag är så glad och stolt över de fina resultaten! Nu är det bara Dickens kvar och jag hoppas att hans resultat trillar in snart det med...


Annars har vi inte gjort så mycket på sistone. Den här värmen är varken min eller hundarnas favorit... Vi går ner och simmar morgon och kväll. Jag känner mig oerhört lyckligt lottad som bor granne med havet sådana här dagar....


Jag kan inte låta bli att förvånas över mina hundar ibland. Trots denna olidliga hetta som varit den senaste tiden så skall de envisas med att ligga i solen och sola. Klappar  man på dem så bränner man händerna....Hur kan det vara skönt när man är rottis med en massa svart päls?

Willy har ju alltid varit en soldyrkare och nu har som sagt tjejerna tagit efter. Den största soldyrkerskan är Ambra. Det finns ingen som solar som hon...

För övrigt så har svaret på hennes rabiesprov kommit och hon har bildat antikroppar. Så nu känns det som att planeringen för Tysklandsresan kan börja på allvar..... Tjohooooo vad kul!


Om några veckor är det dags för mig att åka till USA där jag skall gå en utbildning. Känslorna har varit mycket blandade inför resan: Skitkul att bli utvald och att få åka "over there" och LIVRÄDD för att flyga.... BURR!


Så nu har min underbara chef sett till så att jag fått hjälp med min flygrädsla. Igår var jag och fick EFT och hypnos. Oh my god!!!! Det var det ballaste jag gjort i hela mitt liv. Och det funkade!

Nu när jag tänker på att jag skall flyga så känns det faktiskt helt ok. Det känns inget alls. Innan fick jag kallsvettningar och en puls som fullständigt skenade.... Hoppas att det håller i sig :-)


Nu ska vi packa iväg oss till Skansen hela den tvåbenta familjen. Lille Jeppe måste ju lära sig att det finns andra djur än Rottweilers här i världen :-)


Må så gott i värmen!


Nedan:

Soldyrkerskan Ambra :-)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards