Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

Valpträff med D-kullen!

Av Frida - 10 maj 2009 21:29

Jag sitter här i min ensamhet, tröttare än tröttast, och tittar på bilderna från dagens valpträff.

Och jag blir så glad, så tacksam, så stolt och så lycklig över att ha lyckan att ha fått just er som valpköpare.  Det är ni som har gjort dessa små pyren till vad de är idag. Ni har gjort ett fantastiskt jobb! Och ni har gjort mig mäkta stolt!

Tack för att ni förvaltar era "små" D-barn på bästa sätt! Och tack för att ni kom och gjorde min dag:-) Ett stort tack till Mari som kom och visade upp pappa Condor. Och ett stort tack till Åsa för all hjälp med fotandet! Det var roligt att ni båda ville komma och träffa småstjärnorna :-)

Här kommer lite bilder från dagen...


Kram från en stolt Urmamma :-)


Duke


Dino


Berit


Dixi


Dilla

Pappa Condor



Mamma Beans


Jag måste ju bara tillägga några rader om  min underbare man också... Det är inte ofta han uttrycker något om hundar. Våra hundar älskar han högt och har en ängels tålamod, då han inte har valt att ha fem hundar i hushållet. Han brukar inte säga så mycket om andras hundar dock... Förutom ibland. Ambras son Conny Jr var en sån liten gosse som borrade sig in i herr Torstenssons hjärta. Därav har han döpts efter honom också. Varje gång som Conny och Conny träffas så blir det ett mycket kärt återseende. :-) Berit är också en stor-favorit hos C.

Å så idag... Idag fann han ytterligare en favorit. I lilla Dixi!

När vi satt och åt middag så säger han plötsligt: "Å den där lilla tiken. Hon som var en kopia av Beanie....Shit vilken gullig hund! Henne gillade jag! Så jävla söt! Och precis likadana öron som morsan... Man blev glad av att titta på henne. Och vilka mysiga människor hon har...."

Det kommer en del visa ord ur min man. Ibland :-)


NattiNatti...


 
 
Dukes matte

Dukes matte

10 maj 2009 22:28

Tack Frida och alla andra för en superdag! Och tack för att jag fick äran att förvalta en "liten" valp från denna super-kull! Dom är ju så otroligt härliga och snygga, samt att dom ju skötte sig så extremt bra idag allihop!
Puss och kram till er alla - hundar och människor :) från en matte som hade en jättemysig dag

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Caisa och faster-Cayenne

Caisa och faster-Cayenne

10 maj 2009 22:37

Så underbara ungar!!!

Mini-Kråk (alltså Berran) visar än en gång att hon liknar sin faster...så vad jag tycker om henne är nog ingen hemlighet.

http://fyrfotingarna.se

 
Berits matte

Berits matte

10 maj 2009 22:40

Tack själv världens bästa uppfödare!! Det var supertrevligt att träffa alla igen! Lite extra härligt för deras gammal doula! Hela kullen är så otroligt trevliga och fina och har så mysiga ägare! Men du, det fattas en väldigt fin tjej på bild - Dilla!
Stor kram och tack för världens underbaraste Berran, komplett galet underbar :-D Älskad så det värker i hjärtetrakten!

http://www.kynologia.bloggagratis.se

 
Caisa

Caisa

12 maj 2009 10:22

Åhå, det har kommit till fler bilder. Snygga Dillidill och så mamma-Babuscka förstås. Puss på nosarna!

http://fyrfotingarna.se

 
Ingen bild

Maria

12 maj 2009 16:12

kan inte annat än instämma med Mr Conny- vilken underbar sötnos Dixi ser ut att vara!!! Ja ingen annan går förstås av för hackor heller :-)

 
Ingen bild

farmor Åsa

14 maj 2009 13:48

Ja, vad ska man säga... De är ju helt underbara allihopa!!!!!!! Tänk att de verkligen går at hitta rena mamma-kopior och pappa-kopior, samt några blandningar. Och vilka härliga ägare, kan ju inte bli bättre :-) Tack för gott fika! Lovar att ladda in mina bilder och maila.

Stor kram till alla DeVeritare från Åsa & Co

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 5 juni 2020 12:43

En kort reflektion att ta med sig denna fredag: Vi som konsumenter (läs:valpköpare) styr efterfrågan på valpar. Punkt.  Utan valpköpare som köper valp från mindre bra avelsmaterial, kommer inte den aveln att överleva. Enkelt. Under veckan som g...

Av Frida - 30 maj 2020 08:29


Då var det dags att börja blogga igen! Jag bubblar av frågor som konstant blir fler och fler och nya perspektiv växer fram.  Digging deep… Jag har nyss levererat min senaste kull, närmare bestämt den nionde i ordningen. Och för varje kull bli...

Av Frida - 16 maj 2020 16:44


... som behöver få komma ut! Vad är väl bättre då än att blåsa liv i den här gamla bloggen. Det finns så mycket som behöver sägas när det kommer till hur vi delar våra liv med djuren, men framför allt behöver jag skriva om avel... Stay tuned!    ...

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards