Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Dillan & Urmamman på kurs!

Av Frida - 21 april 2009 12:27

Åh vad skoj det var! Igår påbörjade vi en 5-veckors handlerkurs för Gerard O'Shea www.gerardoshea.com . Det var precis vad jag sökte!

Jag gillar ju att visa hund och känner att jag skulle vilja lära mig mer. Framför allt är jag nyfiken på hur Gerard jobbar för att behålla motivationen och förväntningarna hos hundarna. Och det är precis detta som kursen går ut på. Skitkul! Den mannen kan verkligen visa hund...Imponerande!

Så efter tre timmars drillande av Dillidill och matte gick luften ur oss....

Nu ska här tränas! :-)

Jobba ikväll och sen en vecka ledigt! Underbart!!!


So long, folks!


Dillan lapar sooooool :-)

 
ANNONS
 
Dukes matte

Dukes matte

21 april 2009 12:58

Härligt! Synd att jag inte kunde gå med er..
Du får komma ihåg all kunskap och sprida vidare till oss hungriga sen :)
I helgen avslutades Hund3, vi pysslade mycket med berikning. Så nu spånar jag för fullt hur vår trädgård ska se ut sen, när jag väl övertygat husse att vi måste flytta ut på landet :)
Kram från oss

http://www.duke.bloggagratis.se

 
Camilla & Devarox DeNiro

Camilla & Devarox DeNiro

22 april 2009 10:36

Å va roligt med handlerkurs! Hoppas att det kanske finns lite tid på lägret att ta del av dina nya kunskaper ;)

http://camillan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Av Frida - 12 maj 2015 12:20

...har nu funnit sitt kall här i livet: att vårda sina småsyskon. Alltså.....Den där hunden är nåt alldeles, alldeles speciellt. Det har jag vetat hela tiden iofs, men jag förvånas gång på gång över hans godmodighet <3Dilla har släppt i resten av ...

Av Frida - 30 april 2015 12:22

..passar vi på att önska er alla en härlig valborg!              ...

Av Frida - 27 april 2015 11:29


  Det finns hundar. Och så finns det hundar. Och så fanns det en Condor. Den snällaste varelsen som gud har skapat. Det fanns verkligen inget ont i dig. Du var vänligheten själv. Som Mari sa: "Jag har nog aldrig sett honom arg... Aldrig." Och jag t...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Casa DeVeritas med Blogkeen
Följ Casa DeVeritas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se