Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Jobb, jobb, jobb....

Av Frida - 19 april 2009 19:37

...så kan min helg summeras. Men man måste ju jobba. Så är det bara.

Det känns som jag har jag varit hemifrån länge eftersom jag arbetar hela dygn då jag jobbar. Oj vad jag har saknat min lille Jeppe! Ja resten av  familjen också såklart, men särskilt lillprinsen.

Dessutom missade jag en uppletande-helg med Lena Wall som jag GÄRNA hade varit med på.... *hmpf*

Däremot blev jag riktigt glad då jag kom hem och slog på datorn: Ett mail från familjen Torving, Dixis människor.

De hade haft besök av brorsan Dino och syskonen hade blivit fullständigt förälskade i varandra!

Tack för de gulliga bilderna! :-)

PS Lilla Dixan är som en liten kloning av sin mamma. På pricken! Samma uppsyn... Ser ni vad jag menar? :-D

 
ANNONS
 
Emma och Conny

Emma och Conny

20 april 2009 08:05

Hej!
Vi saknade dig i helgen! Men nu är det inte så långt kvar tills vi se.
Ha det riktigt gott
kram

http://connyochdoris.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Dino

21 april 2009 07:44

Kan du fatta urmamma när man väl blir så där kär ja när det bara säger klick ja då är det min SYRRA!!!!
Men visst är hon gullig!! Vi hade en härlig kväll tillsammans. Nu bara längtar jag till vi skall ha syskonträff!
Slirrisar Di Nozo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Av Frida - 12 maj 2015 12:20

...har nu funnit sitt kall här i livet: att vårda sina småsyskon. Alltså.....Den där hunden är nåt alldeles, alldeles speciellt. Det har jag vetat hela tiden iofs, men jag förvånas gång på gång över hans godmodighet <3Dilla har släppt i resten av ...

Av Frida - 30 april 2015 12:22

..passar vi på att önska er alla en härlig valborg!              ...

Av Frida - 27 april 2015 11:29


  Det finns hundar. Och så finns det hundar. Och så fanns det en Condor. Den snällaste varelsen som gud har skapat. Det fanns verkligen inget ont i dig. Du var vänligheten själv. Som Mari sa: "Jag har nog aldrig sett honom arg... Aldrig." Och jag t...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Casa DeVeritas med Blogkeen
Följ Casa DeVeritas med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se