Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

Hundvärldens baksida...

Av Frida - 26 mars 2009 19:18

...är inte vacker. Den är fruktansvärt ful med drag av avundsjuka, skitsnack och förtal. Det har jag blivit varse många gånger...

Ibland brukar jag roa mig med att fundera kring varför det är så. Till en början blir jag alltid arg, men efter ett tag tycker jag mest synd om dem som ligger bakom hela spektaklet.

Det måste vara fruktansvärt att må så dåligt att hela ens liv upptas av att få andra människor att må lika dåligt. Och vad mycket energi det skall stjäla av vederbörande. Energi som skulle gå att använda till något som faktiskt gagnar en... Stackars stackars!

Att reta andra människor är mitt andra namn. The story of my life ;-) Så jag är van vid att handskas med allt vad det innebär.

Mitt liv har varit allt annat än en dans på rosor. Tro mig. Men det är jag på något konstigt sätt ändå tacksam för. Antagligen för att det har gjort mig till den jag är idag. Och jag skulle inte vilja vara utan något. Inte så här i efterhand.


Mitt uppe i allt kan jag faktiskt inte låta bli att le en smula. Tänk att folk är intresserade av vad jag gör och vad jag säger. Det är ganska ballt faktiskt :-)

Tänk att jag ger människor något att prata om. De hetsar upp sig och blir allmänt irriterade och upprörda. De lyfter luren och ringer kors och tvärs över halva Sverige för att prata om vad JAG gör.... I'm impressed! And flattered!

När hornen växer i pannan på mig brukar jag tänka på mitt favoritordspråk: "Genom sig själv känner man andra"

Så sant så sant :-)


Fridens!


 
 
Åsa & Mr T

Åsa & Mr T

26 mars 2009 19:55

Avundsjuka är högsta betyget på att Du gör ngt de skulle vilja kunna ;) Tänk sen att Du faktiskt är gammal nog att göra dina egna val ;) Stå på dig bruden!! Kram från Skåneland!!

http://www.nogg.se/Titan

 
Dukes matte

Dukes matte

26 mars 2009 22:56

Jag har då bara goda ord om dig Frida! Du är en härlig människa som alltid ställer upp när vi små valpköpare behöver hjälp med skitungarna :) Tusen tack för att jag får förvalta en valp, från en fantastisk kull, och tusen tack för att du alltid ställer upp på mig och min lilla tuss! Han skickar miljoner med sitt "vifta svans, pussa! pussa! kanske kissa lite på golvet-så glad jag är, och hopp och skutt till kennelmamman!!!"

http://www.hundenduke.se

 
Ingen bild

Sabine/Dino

27 mars 2009 23:45

Håller fullkommligt med föregående talare och det vet du gumman!!!
Tack för senast det var en mycket trevlig dag trots att Dino var hos vet.Bosse, du och de dina fick mig att tänka på annat.....framför allt Jeppe det lilla charmtrollet!!!

 
Ingen bild

Sabine/Dino

27 mars 2009 23:55

Avundsjuk jag är så avundsjuuuk......tralla lala la... ja låten säger en hel del, Nanne har en poäng där!
Man brukar skita ner andra för att dölja sin egen mycket värre skit.....ja det finns många visdoms ord om detta mellanmänskliga fenomen..... avundsjuka...

 
Ingen bild

Marie-Louise W

28 mars 2009 14:34

Det kommer tyvärr alltid att finnas människor som snackar skit och ser som sin uppgift i livet att racka ner på vad andra gör och inte gör. Fortsätt att göra det som DU tror på och skit i andra, fast jag vet att det är svårt.
Mvh Marie-Louise & Sirrah

 
Anna Gewalt

Anna Gewalt

29 mars 2009 23:00

Vet du Frida, fundera inte för mycket på varför människor lägger ner tid på att prata om dig...den energin kan du säkert lägga på annat som din supersöta son, hundar eller kanske rent av din man/sambo;-)

Lycka till med din kommande parning...

// Anna



http://www.junaochjag.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 5 juni 2020 12:43

En kort reflektion att ta med sig denna fredag: Vi som konsumenter (läs:valpköpare) styr efterfrågan på valpar. Punkt.  Utan valpköpare som köper valp från mindre bra avelsmaterial, kommer inte den aveln att överleva. Enkelt. Under veckan som g...

Av Frida - 30 maj 2020 08:29


Då var det dags att börja blogga igen! Jag bubblar av frågor som konstant blir fler och fler och nya perspektiv växer fram.  Digging deep… Jag har nyss levererat min senaste kull, närmare bestämt den nionde i ordningen. Och för varje kull bli...

Av Frida - 16 maj 2020 16:44


... som behöver få komma ut! Vad är väl bättre då än att blåsa liv i den här gamla bloggen. Det finns så mycket som behöver sägas när det kommer till hur vi delar våra liv med djuren, men framför allt behöver jag skriva om avel... Stay tuned!    ...

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards