Casa DeVeritas

Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

*skäms*

Av Frida - 30 juli 2008 11:22

Ja, jag måste väl erkänna.... Efter Åsas inlägg.... Daglig uppdatering av valpbloggen....*hrm*....Nääää, inte just nu.

Herregud vad jag har att göra. Kommer på den ena saken efter den andra som måste fixas. På nätterna ligger jag och planerar i drömmarnas land. Om vilka färger valparnas flytta-hemifrån-filtar skall ha och andra världsliga ting. Sånt är ju jätteviktigt! :-)


Skämtåsido, just nu önskar jag att tiden gick med halva hastigheten.

Två valptester är avklarade och de har rent utsagt gått SKITBRA! För allihop. Ibland måste jag nypa mig själv för att inte tro att jag drömmer.

De är så otroligt jämna. Men en härlig mentalitet!

Under sista tiden så har jag låtit dem själva "promenera" ner till valphagen i en stor klunga runt mina fötter morgon och kväll. Det kan jag glömma nu... När jag öppnar dörren så drar sex valpar åt sex olika håll. Första gången det hände fick jag PANIK! Nu vet jag på ett ungefär vart de tar vägen, så det blir till att samla in dem en och en. OM jag mot all förmodan inte skulle hitta någon av dem så är det bara att leta efter Cleos viftande svans som avslöjar att hon hittat någon lattjo lekkamrat i blåbärsriset :-)


Imorgon görs det sista valptestet och efter det skall det bestämmas vem som skall vart. Jag har det nog mer eller mindre klart för mig redan nu, men imorgon görs det "stora" valptestet. Spännande!


Valparna är jätteduktiga och håller sig mer eller mindre hela nätterna nu. På morgonen när jag släpper ut dem så kissar de och bajsar det första de gör. Duttiga barn!

Imorse bestämde jag mig dock för att sova liiiite längre eftersom min gulliga son tog en sovmorgon. Sagt och gjort! Dock ångrade jag mig snabbt då jag vaknade av en lukt som var olidlig.... Jag gläntade på dörren in till valprummet och möttes av ett BAJSINFERNO!

Nu väntar jag nog med sovmorgnarna tills de har flyttat... :-D


Idag skall jag skicka in registreringsansökan så under dagen väntar jag på ett par samtal från valpköparna om de slutgiltiga namnen.


Nu skall skitungarna ha mat, sen måste jag dra en svängom med dammsugarn. Sen väntar storhandling, hundmatsinköp, pappersgöra samt fotografering. Och en simtur med de stora fyrbenta oxå.


Nya bilder kommer förhoppningsvis under kvällen. Jag har fått prioritera bort det, tyvärr, men ikväll hoppas jag att vi får till det. Jag behöver ju hjälp när jag skall fota... *ler*


Fridens alla cybervänner!

 
 
Ingen bild

Åsa & Titan

30 juli 2008 13:02

Och ordningen var återställd ;) Vilka underbara bilder, jag blir så sjukt sugen på en liten krokodil *suck* Ska bli spännande att höra slutresultatet av valptesterna och det låter tryggt att Cleo tar sitt ansvar *S* Hon kommer att bli en supermamma hon med ;) Ha en bra dag i solen! Kram från en molningt (skönt) men varmt Skåneland!

 
Åsa

Åsa

30 juli 2008 21:17

Hello!
Fan jag jag är dålig på att skriva här märker jag, jag har tagit ett datorbrejk som heter duga. Jag har fortfarande inte riktigt hämtat mig från gårdagens skrik-kalas... Tänk att det alltid är så att när man absolut vill få något gjort så går det inte, barnen skriker och mannen är tvär... Ska vi bygga det där kollektivet och flytta? Är inte avundsjuk på bajsinferno, skönt att mina flyttat. *asg*

Imorgon kommer jag utan barn och med kameran i högsta hugg, nu måste vi få till bra ståbilder!

När jag ser pyrena så måste jag säga att jag är fasligt stolt över dem, vilka barn Beanie & Condor har fått till! WOW!!!!!!!!!!!!!!

Kram från Täby...

http://www.devarox.se

 
Mina-Jakthundar

Mina-Jakthundar

31 juli 2008 00:59

Oh så söta. Om man kunde bli med valp ofta ofta ofta...

http://mina-Jakthundar

 
Ingen bild

Jennie

31 juli 2008 17:52

Hej Frida!

Vad kul att det gick bra med valptestet, ser fram mot att träffa valparna. Ringer på söndag när jag kommer hem från Gotland varma hälsningar en förväntansfull Jennie

 
Ingen bild

Gisela, Arosbygdens

2 augusti 2008 10:52

Halloj!
Va glad jag är för din (och Åsas) skull !!!!!
Valparna verkar ju supertrevliga och små skönheter ser dom också ut att vara :)

Ska bli såååå kul att träffa er allihopa på måndag och få lite valplukt i näsan :):)

Kram så länge!

 
Camilla & Karma

Camilla & Karma

4 augusti 2008 09:33

Tack för valpmyset, fikat och pratstunden i tisdags. Valparna ÄR verkligen helt underbara. Önskar som vanligt att man kunde få ta med sig en hem men men...den dagen kommer men inte riktigt just nu=).

Kram Camilla & Karma

http://www.freewebs.com/karmaochzera

 
Ingen bild

Åsa & Mr T

4 augusti 2008 20:56

Åhh nu var det längesedan igen, vill ha nya bilder NU *please* ;) Huvudhanen och nacktiken är ju bara helt gudomliga :) Kram från ett regnstormigt Skåne!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 5 juni 2020 12:43

En kort reflektion att ta med sig denna fredag: Vi som konsumenter (läs:valpköpare) styr efterfrågan på valpar. Punkt.  Utan valpköpare som köper valp från mindre bra avelsmaterial, kommer inte den aveln att överleva. Enkelt. Under veckan som g...

Av Frida - 30 maj 2020 08:29


Då var det dags att börja blogga igen! Jag bubblar av frågor som konstant blir fler och fler och nya perspektiv växer fram.  Digging deep… Jag har nyss levererat min senaste kull, närmare bestämt den nionde i ordningen. Och för varje kull bli...

Av Frida - 16 maj 2020 16:44


... som behöver få komma ut! Vad är väl bättre då än att blåsa liv i den här gamla bloggen. Det finns så mycket som behöver sägas när det kommer till hur vi delar våra liv med djuren, men framför allt behöver jag skriva om avel... Stay tuned!    ...

Av Frida - 30 juli 2015 00:00

Fyra år har gått sedan ni  kom till världen. Gimli, Stina, Gulli & Lima.... Mina älskade små! Mycket glädje har ni spridit här på jorden, och jag hoppas att det blir många år till. En extra varm tanke går till Sebba & Annika som tvingades ta farväl a...

Av Frida - 29 juli 2015 00:15


                 Frasse     Bosse       ... och det är med blandade känslor jag skriver dessa rader... Både lycka och stor sorg. Ett stort grattis till Frasse Fjantsson på fem års dagen!  Hoppas du firas ordentligt idag ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards