Casa DeVeritas

Alla inlägg under juni 2008

Av Frida - 4 juni 2008 18:56

Idag har vi haft besök av våra vänner i sökgänget. De underbara människorna kom med en stor smörgåstårta som vi avnjöt i solskenet. MUMS! Dessutom hade de köpt ett underbart fårskinn till lille Jesper så att han det varmt och skönt i vagnen i vinter då vi tränar sök. Han fick även en alldeles egen liten rottweiler i mjukisformat.... Tusen tack allesammans!

Under eftermiddagen hann vi med en sväng till Åsa där det var tänkt att vi skulle fotat valparna. Men något man snabbt lär sig när man blivit med bebis är att det inte alltid går som man planerat....*hmmm*

Ett tag så vrålade Jesper, Linn, Leo och Annelies Rasmus i kör... Det var en syn för gudarna! :-)

Nåväl, det kommer säkert fler tillfällen. Förhoppningsvis utan körsång.


Nu är det inte långt kvar tills Beanies valpar föds. Om de kommer som jag har planerat så blir det någon gång mellan den 13 och 15 juni, dvs nästa helg. Valplådan är iordningställd, alla atiraljer är framplockade och både doulan och chefsbarnmorskan står redo... På måndag får vi förhoppningsvis besked om hur många Deveritas-barn som skall se dagens ljus. Då är det nämligen dags för röntgen.

Det känns så roligt att vi har hittat så trevliga valpköpare! Det värmer gott i hjärtat att veta att de små bönungarna kommer att få det så bra.

Då är urmamman mycket nöjd och sover gott om natten.


Nu skall jag göra en kraftansträngning och bada alla hundarna och lille Jesper. Sen lär vi nog sova riktigt gott.... Allihop!

Här kommer en dagsfärsk bild på tjockproppen Beans och på min lille tvåbente juvel....


Kram!



Av Frida - 1 juni 2008 16:30

... och i och med det även min födelsedag. Inte så mycket att fira längre när man blivit så här gammal :-). Blandade känslor helt enkelt.... Förhoppningsvis har jag blivit lite klokare av mina erfarenheter. Eller inte...?

Något jag sörjer är dock att årstiderna ständigt förskjuts. Jag har t ex alltid haft knoppiga liljekonvaljer på min födelsedag. Idag när jag skulle plocka var de bruna... Det är inte längre vad det varit. Trist. Och framför allt skrämmande!


Nåväl, födelsdagen till ära tillbringade Ambra & jag på Tyresö BK där vi debuterade i Lägre sök. Temperaturen kröp upp emot 30 grader *puh* och sökbanan låg uppe på en berghäll... Varmt? Japp!

Nåväl, ingen uppflyttning för vår del. Inte ens ett gk, men vad gör det!?! Ambra gick otroligt bra. Jag "tvingade" henne att bomma den första figgen. Andra tog hon klockrent. Och den tredje hann vi inte med. När jag skickade henne på sista figgen så hade vi en minut kvar. Och den minuten räckte tyvärr inte till.

Trots utebilvna resultat är jag superstolt över min underbara Ambra! Hon ställer ta mig f*n ALLTID upp på mig. Det spelar ingen roll vad jag begär...

Vi fick massor av lovord från domarna som tyckte att det var enormt kul ett se en rottis med den höga motivationen jobba oavbrutet i denna värme.

Det gjorde mig mycket stolt!

Att Ambra och jag inte har kört ett enda sök-pass på mer än två månader gör också att jag blir sprickfärdig av stolthet över denna hund... Hon bara levererar! *puss*

Min mamma, världens bästa mamma, var med på tävlingen och tog hand om Jesper. Tusen tack för hjälpen, mammsen!


Nu ska vi ladda om och anmäla till några fler tävlingar... Det var riktigt kul!


På hemvägen stannade vi för en simtur. För Ambra alltså... :-D


Nu ska jag tända grillen och sedan avnjuta en födelsedagsmiddag med min gulliga man.... Fridens!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards